Hollandsk auktion - nyhed

Som noget nyt har Galleri Bakholt valgt at indføre hollandsk auktion som et ekstra tilbud til vores kunder. Hollandsk auktion er en anderledes form for den typiske auktionsform, som vi ellers kender det fra større auktionshuse. I stedet for at hæve prisen ved hvert bud, begynder prisen ved den normale pris, som ellers er at finde i galleriet. Herefter vil prisen på varen falde allerede efter en time. Og prisen vil fortsætte med at falde med et givent beløb hver time, indtil en kunde har accepteret prisen eller auktionen udløber. Auktionen vil typisk blive afviklet i løbet af nogle timer, og alle er selvfølgelig velkomne til at deltage! Den første, der ringer til os og bekræfter købet af varen, eller blot byder fysisk i forretningen, vinder auktionen. 

Med dette tiltag vil vi tilbyde vores kunder, som enten har tilmeldt sig vores nyhedsbrev, givet os et ”like” på Facebook eller blot er fysisk tilstede i galleriet, muligheden for at erhverve sig kunstværker, møbler og andre interessante produkter til helt unikke priser!

Den første auktion fandt sted under vores fernisering den 15. september, men vi lover, at den næste snart er på vej. Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev samt Facebookside.