Køb & Salg

Galleri Bakholt har siden 1997 handlet med arkitekttegnede møbler og med tiden opbygget en stor viden om og ekspertise inden for de kendte møbelklassikere. En viden som vi har i sinde at videregive til vores kunder med ønsket om at give den bedste personlige rådgivning.


Vi køber og sælger primært møbler af de kendte danske møbelarkitekter så som Hans J Wegner, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Kaare Klint og alle de andre visionære og velrenommerede arkitekter.


Skulle du have nogle møbler, som du gerne vil sælge eller lade indgå i en byttehandel, så skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 86 57 03 23, eller send os en mail med billeder og andre relevante informationer (eksempelvis arkitekt/producent, alder, stand mv) om dit møbel til k@galleribakholt.dk. Så vil vi hurtigst muligt vende tilbage på din forespørgsel.


Søger du nogle specifikke møbler, som du umiddelbart ikke kan finde på vores hjemmeside, så kontakt os endelig! Vi skriver dig gerne op på en venteliste eller er behjælpelige på anden vis.