Som noget nyt har Galleri Bakholt valgt at tilbyde vores kunder og kunstinteresserede at blive medlem i en af vores kunstcirkler.
En kunstcirkel er kort fortalt en kreds af kunstinteresserede, der låner kunst i galleriet. Som medlem af Galleri Bakholts kunstcirkel kan man blive inspireret af nye retninger inden for samtidens kunst, og samtidig over tid blive ejer af et kunstværk.
Galleri Bakholt udvælger et antal kunstværker svarende til antallet af medlemmer i kunstcirklen plus lidt ekstra. Værkerne fordeles ved det første møde mellem medlemmerne og udveksles derefter indbyrdes i en fastlagt rækkefølge hver anden måned ved et møde i galleriet.
Når cirklen slutter, og alle værker har været hos alle medlemmer, udloddes værkerne mellem medlemmerne.
Udtrækning sker ved et arrangement i galleriet, således at der trækkes lod om rækkefølgen til at vælge et værk. Skulle man ende med et værk, man ikke ønsker at beholde, giver galleriet bytteret til et andet værk med samme værdi fra galleriets program.

 

Kunstværkerne
De udvalgte kunstværker, der indgår i kunstcirklen, er alle af kunstnere der har vakt stor bevågenhed fra museer og gallerier i indland såvel som udland.
Værkerne vil variere i forskellighed fra tegning, foto, collage, skulptur og maleri. Vi har dog fravalgt digitale medier og videoinstallationer.
Det er hensigten, at værkernes forskellighed skal være med til at udvikle det enkelte medlems kunstsyn.
Galleri Bakholt vil selvfølgelig prøve at efterkomme specifikke ønsker fra kunstcirklen, hvis der skulle være en særlig interesse for en periode eller et enkelt medie eller kunstner.


Fordele
Der er flere fordele ved at være medlem Galleri Bakholts kunstcirkel. Deriblandt får du chancen for at møde andre kunstinteresserede samt muligheden for at afprøve forskelligartet kunst i hjemmet. Måske får du endda rykket nogle grænser for, hvad du kan lide af kunst?
Som medlem af Galleri Bakholts kunstcirkel vil du ydermere blive inviteret til galleriets ferniseringer og ofte få chancen til at besigtige og erhverve sig nye kunstværker i galleriet, før de bliver sat til salg offentligt.
Desuden vil Galleri Bakholt afholde diverse fyraftensarrangementer i galleriet, hvor vi vil byde på en forfriskning samtidig med, at der vil være mulighed for at indgå i et netværk af kunstinteresserede. Til disse arrangementer vil der ofte være en filmforevisning, et kort foredrag eller besøg af en kunstner, der fortæller om sine værker.


Bliv medlem
Enkeltpersoner, såvel som firmaer eller kunstforeninger kan være med i en kunstcirkel. Man kan enten selv finde de øvrige medlemmer til en cirkel, eller man kan blive skrevet op i galleriet. En kunstcirkel vil typisk bestå af 10-12 personer.
Værkerne betales mod et fast månedligt beløb. Beløbet fastsættes af kunstcirklen og kan variere efter værkernes værdi, antal af medlemmer og løbetiden for kunstcirklen.
For mere information, kontakt os enten telefonisk på 86 57 03 23 eller via e-mail k@galleribakholt.

Kunstcirkler