Leje af kunst

Galleri Bakholt arbejder på at fremme kunsten på arbejdspladsen. Vi mener, at det at være omgivet med spændende kunst – bade privat men også på arbejdspladsen, ikke kun er en berigelse for ledelse såvel som medarbejdere, men det er også til stor inspiration og kan bringe nye aspekter ind i hverdagen.
Kunsten skal skabe en pause i virksomheden. Den skal få den enkelte medarbejder eller medarbejdere imellem til at kommunikere og skabe liv ved at give oplevelser og næring til nye tanker og samtaler.
Det er Galleri Bakholts mål er kunsten skal være med til at gøre en forskel i hverdagen.

 

Lej kunst hos Galleri Bakholt:
Vi tilpasser vores lejeordning til den enkelte virksomhed. Ved at sammenholde jeres virksomhedsprofil med de fysisk rammer, finder vi i fællesskab ud af, hvilke samt hvor mange værker, der vil passe til netop jeres behov.
Galleri Bakholt opretter en konto, hvor en del af den månedlige leje kan anvendes til køb af nogle af kunstværkerne. På denne måde får I skiftende og spændende kunst i virksomheden, og endda også mulighed for at købe kunst til en fordelagtig pris.
Jeres virksomhed kommer til at signalere en kreativ profil med skiftende udstillinger og tilmed mulighed for at erhverve spændende kunst.
Vi håber, at ovennævnte har vakt jeres interesse. Ring og aftal et møde enten hos jer eller hos Galleri Bakholt og hør nærmere om de fordele, der netop kunne være interessante for jer.

 

 

 

Bonus info:
- Hvis du lejer kunst af galleriet kan udgiften trækkes fra som almindelig driftsomkostning.
- Køber din virksomhed et kunstværk under kr. 11.300,- kan hele beløbet trækkes fra i det år værket er købt i.
- Købte kunstværker på mere end 11.300,- kan virksomheden afskrive med 25% om året.