Om Galleri Bakholt

Galleri Bakholt forbinder møblerne med kunsten

Galleri Bakholts vigtigste mission er på bedste vis at forbinde de klassiske møbeldesign med national såvel som international kunst. Designere og kunstnere repræsenteret af Galleri Bakholt er alle anerkendte for deres arbejde og er ligeledes at finde i flere offentlige og private samlinger verden over.

 

Vi har siden 1997 handlet med arkitekttegnede møbler og med tiden opbygget en stor viden om og ekspertise inden for de kendte møbelklassikere. Vi har sidenhen fået forhandling på flere nyproducerede møbler, som du selvfølgelig vil kunne finde til favorable priser. Se mere her.

 

Det er vores mål at afholde mindst 8 separate udstillinger og arrangementer om året. Her vil vi præsentere kunstnere, der har markeret sig i Danmark såvel som udland. Det er vores vision at kunne repræsentere og fremvise en bred vifte af forskelligartet kunst, som vi finder interessant og relevant at vise frem for vores gæster.

 

Ét af vores fokusområder er at udstille russisk kunst af højeste kvalitet og udbrede kendskabet til den russiske visuelle kultur. Læs mere om vores udstillinger og kunstnere her.

 

I Galleri Bakholt mener vi, at kunst og design skal opleves, udforskes og diskuteres. Derfor opfordrer vi dig til at besøge os i galleriet, og du skal være velkommen så ofte du lyster!Vi glæder os til at se dig!