Renovering

Galleri Bakholt var en af de første møbelbutikker i Danmark til at tilbyde kunderne at kunne købe et arkitekttegnet møbel fuldt restaureret til den halve pris af nyprisen. Og det kan stadigvæk lade sig gøre at gøre en rigtig god handel hos os!

Vi sætter en ære i, at det færdige resultat kommer så tæt på det nye udseende som overhovedet muligt, og vi har derfor dygtige snedkere ansat til at kunne klare enhver udfordring.
Hos Galleri Bakholt er vi vant til at udføre specialopgaver, reparationer og diverse renoveringsopgaver, så kontakt os endelig på 86 57 03 23 eller send os en e-mail med billeder og andre relevante informationer om dit møbel til k@galleribakholt.dk, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et tilbud. Bemærk venligst at jo flere oplysninger vi har om dit møbel, des mere præcise kan vi være i vores tilbud til dig. Hvis der skulle være ændringer i denne pris, når vi har modtaget dit møbel til reparation eller ompolstring på Adelgade 50, 8660 Skanderborg, kontakter vi dig selvfølgelig og afventer naturligvis din accept af tilbuddet, før vi går i gang med opgaven.

 

Vi tilbyder bl.a.:
- Renovering
- Maling
- Lakering

- Transport