Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger
Galleri Bakholt
Adelgade 50
8660 Skanderborg

CVR NR. 30965345
Telefon: +45 2254 9684
E-mail: k (@) galleribakholt.dk

Priser
Hos Galleri Bakholt tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer / udgåede varer.


Betaling 
Galleri Bakholt modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og ApplePay. Betalingen vil blive trukket på din konto ved bestilling. Alle beløb er i DKK og inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Ved køb i vores fysiske butik i Adelgade kan der ligeledes betales med Mobile Pay (95250) eller via bankoverførsel til:

Galleri Bakholt
Nordea
Reg. nr.: 2374
Konto nr.: 5903177820

EBAN: DK7420005903177820
Swiftadresse: NDEADKKK

Levering 
Vi leverer til hele Danmark. Kontakt os for levering til udlandet.


Reklamationsret 
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Galleri Bakholt vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside. Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Galleri Bakholt
Adelgade 50
8660 Skanderborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion 
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Returret 
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. 
Perioden regnes fra den dag; 

- Hvor du modtager ordren. 
- For den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- For det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele. 
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode. 
Returneringsomkostninger skal du selv afholde. 
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på k (@) galleribakholt.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

Galleri Bakholt
Adelgade 50
8660 Skanderborg


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Returnering 
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand ved returnering 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet ud over, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. 

Tilbagebetaling 
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.