Istandsættelse: Stoleflet, ompolstring og renovering


Stoleflet
Galleri Bakholt har siden 1997 udført kvalificeret stoleflet på både arkitektegnede møbler samt ældre antikke stole. Vi står med glæde til rådighed og vejleder gerne vores kunder til at vælge den bedste løsning til det pågældende møbel.


Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Kaare Klint valgte papirgarnet til mange af deres møbler - og de så rigtigt i dette materiale i forhold til slidstyrke og det æstetiske udtryk. Ud over papirgarn arbejder vi typisk med materialerne gener eller gjorde.

 

Polstring
Vi udfører stort set alle polstringsopgaver med respekt for historien og håndværket – og til den rigtige pris. Vores værksted tager kærlig hånd om alle brugte designmøbler, som trænger til fornyelse. 


Vi tager imod privatkunder med et enkelt designmøbel såvel som virksomheder og institutioner, som skal have en større række møbler ompolstret.

Hos Galleri Bakholt holder vi af traditionerne, og de gamle møbelklassikere skal nænsomt og respektfuldt ompolstres med de rigtige materialer. Vi rådgiver gerne i forhold til valg af materiale og farvevalg.

Klik dig ind på vores leverandørers hjemmesider og bliv inspireret:

 

C. Olesen

Danish Art Weaving

Gabriel

Kvadrat

Sørensen Leather

 

 

  

Renovering

Galleri Bakholt var en af de første møbelbutikker i Danmark, der tilbød kunderne at købe et arkitekttegnet møbel fuldt restaureret til den halve pris af nyprisen. Og det kan stadigvæk lade sig gøre at gøre en rigtig god handel hos os!

Vi sætter en ære i, at det færdige resultat kommer så tæt på det nye udseende som overhovedet muligt, og vi har derfor dygtige snedkere ansat til at kunne klare enhver udfordring.


Vi tilbyder bl.a.:

Renovering af træ
Maling
Lakering

 

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Bemærk venligst at jo flere oplysninger vi har om dit møbel, des mere præcise kan vi være i vores tilbud til dig. Inkludér gerne billeder hvis muligt.

Mail: k@galleribakholt.dk
Tlf. nr.: (+45) 2254 9684